Un bărbat în vârstă de 70 de ani s-a înecat în stațiunea Mamaia

Plaja din Mamaia.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Constanța, și-a pierdut viața luni, 10 iulie, după ce s-a înecat în apele mării, în stațiunea Mamaia.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost alertați, în jurul orei 08.10, polițiști din Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a înecat pe o plajă din stațiune. După sosirea la fața locului, polițiștii au confirmat cele semnalate. Cu toate eforturile depuse de echipajul medical ajuns la fața locului, din nefericire, viața acestuia nu a putut fi salvată.

În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Trupul fără viață al bărbatului a fost transportat la morgă, unde va fi efectuată necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*