Un bărbat din Mangalia e cercetat penal după ce a mers la spital și a spus că nu a intrat în contact cu o persoană bolnavă de coronavirus deși soția sa fusese diagnosticată cu Covid-19

Zona de triaj a Spitalului Municipal Mangalia. FOTO Facebook/Mangalia

Un mangaliot, deși are soția bolnavă de COVID-19 internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, s-a dus cu copilul la Urgența Spitalului Municipal Mangalia și a declarat în fals că nu a intrat în contact cu nimeni bolnav sau suspect de această boală. Pe numele său a fost deschis dosar de cercetare penală.

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizați în cursul zilei de 27 martie de către Spitalul Municipal Mangalia cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi prezentat, în data de 25 martie la Unitatea Primire Urgențe împreună cu fiul său, de 13 ani pentru a fi consultat de către un pediatru. Acesta ar fi declarat, în mod fals, că nu a intrat in contact cu alte persoane suspecte / diagnosticate cu acest virus, deși sotia sa fusese anterior diagnosticată pozitiv cu virusul COVID 19 și se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de pe data de 24 martie a.c.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și fals în declarații.

Cu privire la aceste aspecte au fost informați și reprezentanții D.S.P. Constanta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*