Un bărbat din Mangalia a fost arestat pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Mangalia, a fost arestat preventiv, pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 03.09.2023, ora 23:55, numitul V.M., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca BMW pe strada Caiselor din proximitatea municipiului Mangalia. De asemenea, acesta a refuzat ulterior să fie condus de către organele de poliţie la sediul unităţii de poliţie.

El a fost reținut pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Bărbatul a fost prezentat instanței care a decis arestarea sa preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*