Un bărbat care furase un telefon mobil de pe plaja stațiunii Costinești, prins de un jandarm aflat în concediu

Plaja din Costinești

Un bărbat care furase un telefon mobil de pe plaja stațiunii Costinești a fost prins și imobilizat de un jandarm din Timiș, aflat în concediu.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 iulie, în jurul orei 17.40, oamenii legii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la furtul unui telefon mobil de pe plajă.

„La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat, care fusese imobilizat de un turist aflat în concediu, jandarm în cadrul Grupării Mobile Timișoara. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri, stabilindu-se că acesta are 48 de ani. Bunul sustras a fost recuperat și înapoiat părții vătămate”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Polițiștii stațiunii Costinești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*