Un bărbat care amenința oamenii cu un cuțit în fața unui supermarket din Medgidia, reținut de jandarmi

Un bărbat amenința oamenii cu un cuțit în fața unui supermarket din Medgidia. FOTO: IJJ Constanța

O patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța  a surprins marți, 24 ianuarie, un bărbat care agita în aer amenințător un cuțit în fața unui supermarket din municipiul Medgidia, speriind trecătorii.

Potrivit IJJ Constanța, militarii s-au apropiat de cel în cauză şi l-au somat să arunce arma. Bărbatul s-a conformat, fiind apoi însoțit de jandarmi la sediul jandarmeriei. Acesta a afirmat că fusese cuprins de un „atac de panică”, simțindu-se amenințat şi a încercat să înfrunte pericolul nevăzut cu arma albă din dotare.

Jandarmii au încheiat proces verbal de constatare a faptei, persoana fiind predată ulterior poliției pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*