Percheziții la locuința unui bărbat de 26 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc

FOTO IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au făcut percheziții la locuința unui bărbat de 26 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat percheziții domiciliare, la un bărbat, de 26 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Acesta a fost prins în flagrant delict, la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 18 grame de drog de mare risc (3-CMC), în schimbul a 5.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 140 de grame de droguri de mare risc (3-CMC), aproximativ 4.000 de lei, un telefon mobil și un laptop.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat,  în cursul lunii septembrie 2023, pe perioada desfășurării unui festival de muzică organizat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța, droguri de mare risc (3-CMC), cu sume cuprinse între 800 și 5.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie sesizată instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*