Un bărbat care a furat portofelul unei femei și mai multe bunuri dintr-o gospodărie de pe Șoseaua Mangaliei a fost reținut

Bărbat reținut pentru furt. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat care a furat un portofelul unei femei și mai multe bunuri dintr-o gospodărie de pe Șoseaua Mangaliei a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Contanța, la data de 1 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 43 ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Astfel, la data de 12 octombrie, în jurul orei 11.20, acesta i-ar fi sustras persoanei vătămate, o femeie din municipiul Constanța, portofelul în care se aflau o sumă de bani și documente personale.

Ulterior, la data de 1 noiembrie, în jurul orei 02.00, ar fi sustras mai multe bunuri din curtea unui imobil situat pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*