RAJA oprește, joi, furnizarea de apă în Ion Corvin din cauza unor lucrări efectuate de furnizorul de energie electrică din localitate

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Joi, 05 mai, în intervalul orar 09.00 – 17.00, echipele furnizorului de energie desfășoară lucrări de întreținere la nivelul rețelei de alimentare cu energie electrică în localitatea Ion Corvin din județul Constanța.

Drept urmare, fără curent, pompele de la nivelul sursei nu vor putea asigura alimentarea consumatorilor din localitate cu apă potabilă.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce aceste lucrări se vor finaliza, lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă în parametrii optimi”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia îi roagă pe consumatorii din localitatea Ion Corvin să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*