Un bărbat aflat în depresie plecat de acasă de doua zile a fost găsit de polițiștii și jandarmii constănțeni rătăcind pe un câmp, în județul Constanța

Bărbatul dispărut a fost găsit de către jandarmi și polițiști. FOTO IJJ Constanța

În cursul zilei de 29 octombrie, polițiștii au fost sesizați de către rudele unui bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea Topalu că respectivul a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit, fiind de negăsit.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și Secției 7 Rurală Crucea, sprijiniți de mai multe patrule de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, însoțite cu de un câine de urmă, dar și persoane civile din localitatea Topalu, au pornit în căutarea respectivului.

În cele din urmă, în cursul zilei de 31 octombrie, acesta a fost găsit în viață, în șoc hipotermic, în zona extravilanului localității Topalu, înn apropierea unui canal de irigații.

Bărbatul, aflat în stare de depresie, a fost preluat de către echipajul medical al unei ambulanțe și transportat la spital pentru investigații medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*