Peste 20.000 de euro amendă pentru Cuptorul cu plăcinte

Echipele de control au finalizat activitatea desfăşurată la Cuptorul cu plăcinte. Inspectorii OPC au dispus aplicarea unei amenzi record – 92.000 lei amendă și urmează a fi emisă dispoziția de suspendare a activității pentru o perioadă între 6-12 luni, în funcție de ce va stabili regionala. Administratorul societăţii a refuzat semnarea documentului, şi potrivit inspectorilor OPC, a păstrat o atitudine delăsătoare susţinând că locația era închiriată unei alte societăți.
În cursul zilei de luni, după ce tot weekend-ul a funcţionat fără probleme, unitatea de alimentaţie publică a fost închisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*