VIDEO Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită într-un accident în Constanța

Un bărbat a murit într-un accident rutier în Constanța

Un bărbat de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața sâmbătă dimineața, iar o femeie a fost rănită, într-un accident în care au fost implicate două mașini și care a avut loc în municipiul Constanța.

Polițiștii au anunțat că la intersecția străzilor Baba Novac și Frunzelor două mașini s-au ciocnit. La fața locului s-au deplasat autospecială de descarcerare, un echipaj Smurd B si un echipaj SAJ C. Una din persoanle implicate în evenimentul rutier a fost găsită de echipele de intervenție încarcerată și inconștientă. Bărbatul respectiv, de aproximativ 50 de ani, a fost scos din mașină, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în cele din urmă acesta a fost declarat decedat. În accident a mai fost rănită o femeie care a suferit un traumatism toracic, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*