Un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Mihail Kogălniceanu

Un bărbat a murit într-un accident rutier petrecut la ieșire din Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Dobrogea

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină vineri, 10 decembrie, la un accident rutier petrecut între două autoturisme pe DN 2A, la ieșire din Mihail Kogălniceanu. În urma accidentului, un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD B Palas, o autospecială de tip ASAS, un echipaj de descarcerare, elicopterul SMURD și două ambulanțe SAJ B2. La sosirea echipajelor, una dintre persoane rămăsese încarcerată și intrase în stop cardiac. Acesta, un bărbat de 73 de ani, a fost descarcerată, iar cadrele medicale i-au aplicat protocolul de resuscitare, dar nu au mai putut să-i salveze viața.

Un bărbat a murit într-un accident rutier petrecut la ieșire din Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Dobrogea

Celelalte două victime, cu vârste de 24 de ani, respectiv 17 ani, au suferit traumatism de membre, sunt conștiente și stabile și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii de la Rutieră urmează acum să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*