Un bărbat a murit, la Tuzla, prins sub un planșeu de beton

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Tuzla, a murit miercuri, 23 martie, prins sub un planșeu de beton.

Astfel, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Tuzla au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce efectua activități de demolare a unei anexe, peste un bărbat ar fi căzut o placă din beton.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, care a fost declarat decedat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*