Cinci mașini s-au ciocnit pe drumul dintre Tortoman și Siliștea. În autoturisme erau 18 persoane. A intervenit și elicopterul SMURD

Elicopter SMURD. FOTO Adrian Boioglu

Cinci mașini s-au ciocnit pe drumul dintre Tortoma și Siliștea, iar în autoturisme se aflau 18 persoane. La locul accidentului a intervenit și elicopterul SMURD.

Pompierii au fost chemați să intervină la un accident rutier petrecut pe DJ 224, între localitățile Tortoman și Siliștea. În eveniment au fost implicate cinci autoturisme în care se aflau 18 persoane, 8 adulți și 10 copii.

„Din accident au rezultat 6 victime (1 adult și 5 copii) cu escoriații și atac de panică, refuzând transportul la spital. Celelalte 12 persoane au refuzat examinarea medicală de către medicul elicopterului SMURD” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*