FOTO Ironia zilei: Un atelier de produse electrice a ars complet din cauza unui cablu neizolat corespunzător

Incendiu la un atelier de produse electrice din Constanța
Incendiu la un atelier de produse electrice din Constanța

Un atelier care se ocupa cu depozitarea și fabricarea de produse electrice a fost făcut scrum pentru că proprietarii au ignorat tocmai un cablu electric neizolat corespunzător. Aceasta este prima concluzie a pompierilor militari care anchetează incidentul.

Alarma s-a dat la puțin timp după ora 8 a dimineții de 4 ianuarie. Depozitul situat pe strada Verde din Constanța se afla în apropierea unei stații de CO2, așa că intervenția a fost una dificilă.

24 de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului, iar acțiunea lor a durat mai bine de 2 ore. Acoperișul atelierului de producție pentru lămpi electrice și echipamente de iluminat a ars pe o suprafață de 150 mp. Totodată, utilajele societății au fost distruse în întregime.

Pompierii militari spun că flăcările au pornit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*