Un bărbat a murit după ce a căzut într-un siloz din Portul Constanța

Un bărbat a murit după ce a căzut într-un siloz din Portul Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

Un bărbat de aproximativ 43 de ani a murit, marți, după ce a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, într-un siloz din Portul Constanța.

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți după-amiază, în dana 18 a Portului Constanța, după ce un bărbat căzuse într-unul dintre silozuri.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasa pompierii cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„Bărbatul a fost scos de colegi și s-a început protocolul de resuscitare. Din păcate, medicii au fost nevoiți sa declare decesul bărbatului de aproximativ 43 de ani”, au transmis sursele citate.

Cercetările vor fi preluate de organele abilitate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*