Un bărbat a furat 70000 de lei dintr-o mașină parcată în zona Pieței Tomis III

Mașină de Poliție

Un bărbat a furat 70000 de lei dintr-o mașină parcată în zona Pieței Tomis III, el fiind prins și arestat pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a transmis un comunicat în legătură cu acest caz pe care îl redăm integral.

“La data de 14.09.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.09.2023 şi până la data de 13.10.2023 inclusiv, a inculpatului S.T.G., cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – 229 alin. 1 lit. d C.pen., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.pen.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

În ziua de 28.08.2023, în jurul orei 17:30, inculpatul S.T.G., împreună cu o altă persoană de sex bărbătesc, rămasă până în prezent neidentificată, folosind un sistem de captare/copiere a semnalului telecomenzii aferente închiderii centralizate a autovehiculelor, au dezasigurat autoturismul marca Mercedes Benz, model GLE Coupe, ce era parcat în zona pieţei Tomis III din municipiul Constanţa, au pătruns în interiorul acestuia şi au sustras dintr-un compartiment de depozitare, tip cotieră,  suma de 70000 de lei.

La data de 14.09.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.09.2023 şi până la data de 13.10.2023 inclusiv, faţă de inculpatul S.T.G.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*