Un bărbat a fost reținut pentru o agresiune comisă în Satul de Vacanță

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut pentru o agresiune comisă în Satul de Vacanță.

Potrivit IPJ Constanța, la data 1 octombrie, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în Satul de Vacanță, a avut loc un conflict între două persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, persoana bănuită a fost identificată și depistată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind vorba de un bărbat, de 36 de ani.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*