Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore în cazul incendiului de la Techirghiol

Mașină de Poliție

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore în cazul incendiului de la Techirghiol. El este acuzat că a dat foc balconului de la apartamentul soției sale, în care locuiau împreună.

Poliția Județeană Constanța a trimis un punct de vedere în legătură cu incendierea apartamentului din Techirghiol pe care îl redăm integral.

“La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că soțul său provoacă distrugeri apartamentului proprietatea sa personală, dar în care locuiesc împreună.

Acesta nu s-ar fi aflat în localitate și nu ar fi dorit să vină la sediul poliției, pentru a depune plângere penală și a i se întocmi formular de evaluare a riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată de apelantă.

În fața blocului l-au identificat pe soțul acesteia, iar aceștia au constatat că acesta nu ar fi fost agitat, recalcitrant sau violent.

Din primele verificări, bărbatul ar fi avut un conflict cu soția sa și ar dori să plece din locuința comună.

În cauză s-a întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate, menționându-se faptul că apelanta, fiind contactată telefonic, a refuzat să se deplaseze la sediul poliției, pentru a depune plângere.

Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat.

Acesta ar fi recunoscut că apartamentul este doar al soției, dar el are domiciliul în imobilul respectiv, unde ar locui împreună de 7 ani și, totodată, ar dori să-și ia lucrurile din apartament.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde s-a întocmit proces-verbal cu cele constatate.

Polițiștii au contactat-o telefonic din nou pe soția acestuia, care a refuzat, încă o dată, să se deplaseze la sediul poliției, pentru a depune plângere, menționând că este plecată din oraș.

De asemenea, a mai precizat că va trimite o persoană care să-i aducă soțului său lucrurile rămase în apartament, lucru care nu s-a întâmplat.

Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați, de proprieatara apartamentului, cu privire la faptul că soțul său a dat foc acestuia.

Bărbatul nu a fost găsit la fața locului, fiind depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În cauză urmează a fi demarate verificări interne cu privire la modul de acțiune al polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Techirgiol” – IPJ Constanța.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara într-un bloc din Techirghiol, iar 15 persoane s-au autoevacuat.Focul a fost stins rapid de pompieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*