Un bărbat a fost reținut de polițiștii constănțeni pentru că a condus o mașină fără permis. El are mai multe condamnări pentru furturi și conducere fără permis

Șofer reținut după ce a fost prins fără permis. FOTO IPJ Constanța

Un bârbat în vârstă de 27 de ani a fost prins de polițiștii constănțeni în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. El suferise mai multe condamnări pentru furturi cu violență în străinătate, dar și o condamnare pentru conducere fără permis, fiind eliberat din închisoare în iulie 2018.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat pe data de 3 februarie, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând să fie propus instanței cu propuneri corespunzătoare.

Bărbatul a fost condamnat în străinătate la 5 ani închisoare pentru furturi comise cu violență, fiind înarmat. El a executat un an de închisoare tot pentru conducere fără permis. Pentru această faptă este cercetat și în prezent. Bărbatul a fost eliberat din penitenciar în iulie 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*