Un bărbat a fost reținut de polițiștii constănțeni pentru că a condus o mașină fără permis. El are mai multe condamnări pentru furturi și conducere fără permis

Șofer reținut după ce a fost prins fără permis. FOTO IPJ Constanța

Un bârbat în vârstă de 27 de ani a fost prins de polițiștii constănțeni în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. El suferise mai multe condamnări pentru furturi cu violență în străinătate, dar și o condamnare pentru conducere fără permis, fiind eliberat din închisoare în iulie 2018.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat pe data de 3 februarie, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând să fie propus instanței cu propuneri corespunzătoare.

Bărbatul a fost condamnat în străinătate la 5 ani închisoare pentru furturi comise cu violență, fiind înarmat. El a executat un an de închisoare tot pentru conducere fără permis. Pentru această faptă este cercetat și în prezent. Bărbatul a fost eliberat din penitenciar în iulie 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*