Nicușor Constantinescu a fost condamnat condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul elicopterului SMURD căzut în lacul Siutghiol. Decizia este definitivă

Nicușor Constantinescu. FOTO Adrian Boioglu
Nicușor Constantinescu. FOTO Adrian Boioglu

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit vineri, o nouă condamnare definitivă, de patru ani de închisoare în dosarul elicopterului SMURD căzut în Lacul Siutghiol.

Curtea de Apel Constanța a decis să respingă apelul formulat de Nicușor Constantinescu împotriva deciziei date anul trecut în luna mai de Tribunalul Constanța, care a decis condamnarea fostului președintele al Consiliului Județean Constanța la patru ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.

Nicușor Constantinescu se află în închisoare unde ispășește mai multe condamnări pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*