Un tânăr din Topalu a fost reținut de polițiștii constănțeni după ce a violat două femei de patru ori

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Un tânăr în vârstă din Topalu 20 de ani a fost reținut de polițiștii constănțeni, după ce a violat o femeie de 77 de ani, de trei ori și o altă femeie de 41 de ani, faptele având loc între 25 decembrie 2017 și 7/8 septembrie 2018.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii a patru infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, respectiv noaptea de 7/8 septembrie 2018, tânărul în cauză ar fi comis faptele asupra a două femei, în vârstă de 77 de ani, respectiv 41 de ani, ambele din localitatea Topalu, județul Constanța.

Tânărul a violat mai întâi femeia de 77 de ani, de trei ori. Aceasta a depus plângere la polițiști și oamenii legii au început o anchetă. După câteva luni, tânărul a violat-o și pe femeia de 41 de ani, care la rândul ei a depus plângere. Oamenii legii au reușit în cele din urma să-l prindă pe autor, care și-a recunoscut fapta.

În sarcina tânărului au fost reținute infracțiunile de viol (patru fapte materiale), violare de domiciliu (patru acte materiale), violare de domiciliu (patru fapte materiale), lovire sau alte violențe (două fapte materiale) și furt calificat (un act material), de fiecare dată acționând premeditat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii constănțeni l-au identificat și reținut pe tânăr, la data de 4 februarie, pe o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 5 februarie va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*