Un bărbat a fost prins de jandarmi în sala de jocuri cu substanțe interzise asupra lui

Substanțe interzise. FOTO IJJ Constanța

Miercuri, 06.12.2023, în jurul orei 23:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Constanța, pe strada Țepeș Vodă, au efectuat un control privind consumul de tutun în spații publice închise în interiorul unei săli de jocuri. Într-una dintre camerele din sala respectivă au surprins 3 bărbați care consumau produse din tutun dar în cameră se simțea un miros puternic de canabis.

Întrebați dacă dețin asupra lor substanțe interzise, unul dintre bărbați a scos din buzunar un pachet de țigări în care erau 2 muguri mari de culoare galben-verzuie, cu miros înțepător. Bărbatul a declarat că a găsit pachetul respectiv pe trotuar, fără a putea specifica cu exactitate locația.

Persoanele în cauză a fost conduse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra bărbatului în cauză au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*