FOTO Un tânăr beat a sărit cu mașina peste un sens giratoriu

Alcoolul, viteza și poleiul nu fac combinație bună. FOTO IPJ Constanța

A mers în club, a băut și s-a urcat așa la volan. Pe drumul spre casă, din cauza vitezei și a poleiului, într-un sens giratoriu a pierdut controlul volanului și a provocat un accident rutier.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 25 februarie, în jurul orei 4.40, un conducător auto, de 19 ani, a condus un autoturism Audi pe bulevardul Mamaia,din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari. Persoana în cauză nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum- carosabil alunecos, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un sens giratoriu, din dreptul unui hotel de pe bulevardul Mamaia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul Drager indicând o îmbibare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul respirat. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*