Polițiștii au reținut un bărbat care a dat foc mai multor pubele din municipiul Constanța

Polițiștii au reținut un bărbat care a dat foc mai multor pubele. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii au reținut un bărbat care a dat foc mai multor pubele din municipiul Constanța.

Potrivit Poliției Județene Constanța, la data de 29 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de distrugere prin incendiere.

Astfel, în noaptea de 29 octombrie, în jurul orei 00.20, acesta ar fi incendiat 3 pubele din plastic aflate pe strada Casin.

Ulterior, în jurul orei 00.35, ar fi incendiat o pubelă din plastic, pe strada Maior Șofran.

În ambele cazuri, incendiul a fost lichidat de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*