Un bărbat a cerut ajutor, polițiștilor constănțeni, pentru el și câinele lui

Bărbat salvat de polițiștii constănțeni. FOTO IPJ Constanța

A venit la sediul Secției 2 Poliție Constanța și a cerut ajutor și adăpost, din calea viscolului, pentru el și câinele lui. Este vorba de un bărbat fără locuință care, în această dimineață, a solicitat sprijinul polițiștilor constănțeni.

“Amândoi erau înfrigurați și înfometați, iar bărbatul nu mai avea documente. Polițiștii i-au adăpostit în sediu, le-au oferit mâncare și apă, haine groase, iar cățelușa Masca s-a împrietenit cu colegii noștri.

Polițiștii au luat legătura cu serviciile de asistență socială, pentru a le găsi amândurora o locuință călduroasă.

Astfel, bărbatul a fost preluat de patrulă și transportat la spital, pentru a fi examinat medical, urmând a fi internat într-un adăpost al Direcției Generale de asistență socială Constanța, unde va fi ferit de urgia vremii.

La rândul său, Masca a fost preluată de serviciile de specialitate și transportată la adăpostul pentru câini din municipiul Constanța” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*