CTnews TV: Directorul OCPI Constanța, Dorin Sasu, despre cum s-a schimbat activitatea instituției în pandemie

Directorul OCPI Constanța, Dorin Sasu. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța, Dorin Sasu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Dorin Sasu a povestit cum s-a schimbat activitatea OCPI în pandemie și cum s-a făcut trecerea la online și digitalizare. De asemenea, el a explicat în ce stadiu se află cu eliberarea documentelor pentru cadastru și a spus cât durează acum tot procesul atât în mod normal, cât și la urgență.

Totodată, din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID, activitatea cu publicul la OCPI a fost din nou limitată și a precizat cum sunt redistribuite resursele materiale și umane în acest caz.

Dorin Sasu prezintă în cadrul emisiunii de la CTnews TV și proiectele pe care le are pentru 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*