Un autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră la Constanța

Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit la Constanța. FOTO Garda de Coastă
Autoturism căutat de autoritățile din Norvegia, descoperit la Constanța. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit, pe raza municipiului Constanța, un autoturism de teren, căutat pentru confiscare de autoritățile din Norvegia.

Potrivit Gărzii de Coastă, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au desfășurat, luni, o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

„Astfel, pe raza municipiului Constanța a fost identificat un autoturism, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul acestuia se afla un cetățean norvegian, în vârstă de 34 de ani”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat de autoritățile din Norvegia, fiind semnalat ca bun căutat pentru confiscare.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 139.200 lei, a fost indisponibilizat, cercetările fiind continuate de către polițiștii de frontieră sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*