Un autobuz supraetajat va face o cursă de probă până în staţiunea Mamaia

Autobuz RATC în trafic. FOTO Catalin Schipor

Pe data de 20 iunie 2017 R.A.T.C. Constanța va face o cursă de probă pentru traseul 40 Mamaia și 100 Mamaia cu un autobuz etajat.
Autobuzul va plecă din Gară la oră 10.00 și invităm pe această cale doritorii să călătorească GRATUIT pană în stațiunea Mamaia și retur, pe următorul traseu: Gară – b-dul Ferdinand – b-dul Mamaia – Stațiunea Mamaia-b-dul Mamaia – b-dul Ferdinand – Gară – b-dul Lăpusneanu – Sat Vacantă și retur.
De asemenea vom organiza în timpul deplasări un mic sondaj cu privire la aceste trasee, precum și unele îmbunătățiri ale serviciilor regiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*