Claudiu Palaz (MP) îi cere prefectului să sancționeze Regia de Drumuri Județene și CNADNR Constanța pentru felul în care au lucrat la deszăpeziri

Drum închis din cauza zăpezii. FOTO libertatea..ro
Drum închis din cauza zăpezii. FOTO libertatea..ro

Mesaj dur din partea fostului prefect de Constanța, Claudiu Palaz pentru actualul prefect, Constantin Ion. Președintele Mișcării Populare îi cere reprezentantului Guvernului în teritoriu să amendeze RAJDP și CNADNR Constanța pentru neimplicarea în deszăpezirea drumurilor județene.

“Este inacceptabil ca după trei zile de la blocarea drumurilor județene și naționale, ca urmare a viscolului, în județul Constanța să mai avem drumuri blocate.

Domnule Prefect, știm că este greu să dispuneți sancționarea regiei de casă a PSD, care se află în subordinea prietenului dumneavoastră, Cristinel Dragomir, dar trebuie să o faceți pentru constănțeni! Treceți peste orientarea politică! Puneți interesele constănțenilor pe primul plan, înaintea intereselor de partid! Nu chinuiți primarii pentru că au altă orientare politică!”, spune Claudiu Palaz.

Codul Galben de viscol și ninsori s-a încheiat luni, 18 ianuarie. Cu toate acestea, în județul Constanța mai sunt încă porțiuni de drum afectate de nămeți, cu toate că în ultimele zile a fost soare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*