FOTO Brâul Maicii Domnului a fost găzduit la Cumpăna

Braul Maicii Domnului a fost intampinat de mai marii comunei și câțiva zeci de credinciosi. FOTO Primaria Cumpana

Brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia a ajuns duminică la Cumpăna. Sfântul Veșmânt împreuna cu moaștele Sf. Stelian au ajuns în comuna Cumpăna însoțite de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți.

Brâul Maicii Domnului, a fost întâmpinat la intrarea în comuna Cumpăna, de către primarul Mariana Gâju însoțita de preoții comunei și zeci de credincioși. După întâmpinarea Sfântului Veșmânt s-a mers în procesiune până la Biserica ,,Adormirea Maicii Domnuluiʺ, acolo unde Brâul a fost așezat spre închinare și rugăciune. Aici sfintele odoare vor rămâne până luni, 11 septembrie, ora 17:00.

Biserica „Adormirea Maicii Domnuluiʺ din Cumpăna, a rămas deschisa credincioșilor și în această noapte oficiindu-se slujbe închinate Maicii Domnului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*