Un angajat SMURD caută o soluție pentru a-și salva soția. Operația costă 85.000 dolari

Marius și soția sa, Oana Sârbu, în urmă cu doi ani și jumătate. FOTO Facebook
Marius și soția sa, Oana Sârbu, în urmă cu doi ani și jumătate. FOTO Facebook

Marius Sârbu este angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, adică este unul dintre cei care nu ezită să-i salveze pe alții în fiecare zi, ca parte a unui echipaj SMURD.

Un diagnostic dificil de acceptat i-a dat însă viața peste cap și lui și celor doi copilași – Dragoș de 6 ani și Daria de numai doi ani. Ei își doresc să-și vadă mama, pe soția lui Marius, vindecată. Femeia a fost diagnosticată cu Colagiocarcinom. Asta înseamnă că ficatul ei este invadat în proporție de 75% de o tumoră gigant.

Chimioterapia urmată la Spitalul Fundeni nu a dat rezultate, așa că familia a reușit să ajungă la spitalul Acibadem în Turcia.

“Medicii de acolo i-au făcut investigații complexe și i-au dat o șansă la viață, urmând să-i facă o intervenție chirurgicală care costă 85 mii de dolari. Îmi este imposibil să strâng această sumă. De aceea fac un apel disperat la voi toți: Ajutați-mă să-mi salvez soția și pe mama copiilor mei!” – așa sună mesajul lui Marius Sârbu.

Cei care doresc să ajute, pot face donații în următoarele conturi:

– Cont în lei – RO53BRDE140SV01489651400 – Sârbu Oana (BRD)
– Cont în Euro – RO66BTRLEURCRT0331374401 – Banca Transilvania
– Cont în Lei – RO19BTRLRONCRT0331374401 – Banca Transilvania.

Marius Sârbu poate fi contactat la numărul de telefon: 0762.116.181

Analizele Oanei Sârbu. FOTO Facebook
Analizele Oanei Sârbu. FOTO Facebook

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*