VIDEO Un alt bancomat a fost aruncat în aer în Constanța, la Pavilionul Expozițional

Pavilionul Expozitional

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce, în cursul nopții de luni spre marți, un bancomat aflat la Pavilionul Expozițional din Constanţa a fost aruncat în aer. De data aceasta polițiștii au doi suspecți.

Potrivit anchetatorilor, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii. Două persoane ar fi fost reținute pentru cercetări.

De altfel, cei doi, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare, comise în urmă cu 10 zile, în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, suspecții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Constanța, securitatea la Pavilionul Expozițional este asigurată de Direcția de Pază a județului Constanța, cu trei posturi, în care se află personal nepurtător de armament.

„În interiorul obiectivului, cele trei posturi sunt dispuse la fiecare intrare a pavilionului. Bancomatul asupra căruia au acționat hoții se află la intrarea principală, dinspre bulevardul Mamaia. În jurul orei 03.35, angajatul care asigura paza intrării principale a auzit explozia, după care a ieșit afară. Acesta a fost momentul în care persoane necunoscute aflate în fața obiectivului au fugit. Angajatul, conform procedurilor de lucru, a anunțat Poliția, ulterior chemând în sprijin și echipajul de intervenție al Direcției. Aceștia au ajuns la obiectiv în mai puțin de trei minute. Ulterior a ajuns și primul echipaj de poliție”, au transmis reprezentanții CJ Constanța.

Aceștia au mai precizat că postul respectiv de pază este amplasat în interiorul pavilionului, iar cei care au acționat asupra bancomatului au amplasat încărcătura explozivă în exteriorul obiectivului. „Angajatul direcției nu a avut posibilitatea să îi observe sau să îi audă”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. baiatul de la directia de paza a vietzii dormea ca porcu’, daca era vigilent, hotii nu aveau cum sa monteze dispozitivul, sa arunce bancomatul in aer, sa fure din el si sa fuga. Si bosorogii betivi pe care CJ prin directia de paza ii platiteste ca sa pazeasca dorm de rup, in incinta obiectivului ? 3 mameluci in incinta, voi sunteti cu capu’ ?

1 Trackback / Pingback

  1. Bărbatul care a aruncat în aer mai multe bancomate din Constanța și complicea sa italiancă au fost trimiși în judecată – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*