Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Arhivă

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați de către edilul orașului, în ședință extraordinară, convocată de îndată, în data de 11 octombrie, începând cu ora 17.00. 

Pe ordinea de zi se regăsesc două proiecte de hotărâri, ambele inițiate de către primarul Valentin Vrabie:

  1. Aprobare P.U.D.-Construire hală producție, spatii administrative si anexe, in municipiul Medgidia, str. Silozului, nr. 105A;
  2. Aprobarea propunerii administratorului judiciar CC INSOL S.R.P.L. pentru numirea administratorului special al debitoarei SC APOLLO ECOTERM SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*