Bărbat cercetat după ce, prins fără mască într-un tren, a mușcat un polițist. Agresorul, infectat cu virusul HIV, fusese eliberat recent din penitenciar

Mașină de Poliție

Un bărbat este cercetat de polițiștii din Medgidia după ce, prins fără mască și fără bilet de călătorie într-un tren de persoane, a mușcat un polițist. Ulterior, s-a stabilit că agresorul este infectat cu virusul HIV și fusese eliberat în cursul zilei din penitenciar.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției Regionale de Transporturi Constanța au fost solicitați duminică, de șeful de tren, în apropierea stației CF Medgidia, să îi acorde sprijin întrucât în garnitură se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet. La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit recalcitrant, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

„La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării. În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară”, au precizat sursele citate.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de astăzi. Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

„Starea colegului nostru este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, au mai transmis sursele citate.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliție TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*