“Uciderea lui Gonzago” și “Ursul” sunt piesele acestei săptămâni la Teatrul de Stat Constanța

Dana Dumitrescu și Marius Bodochi în "Ursul". FOTO Teatrul de Stat Constanța
Dana Dumitrescu și Marius Bodochi în "Ursul". FOTO Teatrul de Stat Constanța

Constănțenii sunt invitați la teatru pe 8 și 9 octombrie, începând cu ora 19.00 pentru două piese de excepție. Prima dintre ele are loc sâmbătă și este “Uciderea lui Gonzago” de Nedialko Iordanov.

Regia este semnată de Ion Sapdaru, iar decorurile sunt realizate de Mihai Pastramagiu. Costumele au fost create de Alina Dincă Pușcașu, iar muzica îi aparține lui Marian Stârcea.

Din distribuție fac parte toți marii actori au Teatrului de Stat Constanța: Tani Ştefu, Dana Dumitrescu, Mihai Sorin Vasilescu, Andu Axente, Georgiana Mazilescu, Cosmin Mihale, Dan Cojocaru, Alina Manţu, Remus Archip, Adrian Dumitrescu, Maria Lupu,Andrei Cantaragiu, Florentin Roman, Alexandru Medveghi, Alexandru Iacov și Abdul Cair Latip.

Duminică, 9 septembrie, revine “Ursul” – piesa lui A.P. Cehov care a ridicat spectatorii în picioare la premiera de pe 1 octombrie.

Regia acestei piese este semnată de Felix Alexa, iar scenografia inedită îi aparține Carmencitei Brojboiu. Cele trei rolul sunt interpretate de Marius Bodochi, Dana Dumitrescu și Marian Adochiței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*