Turist de 62 de ani, înecat în mare în localitatea 2 Mai

Elicopterul SMURD a intervenit la pacientul inecat. FOTO Arhiva CTnews.ro

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de joi, 17 iunie, pe plaja din localitatea 2 Mai, în ajutorul unui bărbat scos inconștient din valurile mării.

Din primele informații, bărbatul, în vârstă de 62 de ani, ar fi fost văzut de alte persoane aflate în apa mării, în zona Micul Golf din localitatea 2 Mai, și adus la mal.

În sprijin au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, dar și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. În plus, în zonă a ajuns și elicopterul SMURD.

Cadrele medicale au început imediat protocolul de resuscitare, dar după câteva zeci de minute, acestea nu au mai putut salva viața bărbatului, fiind declarat decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*