Trupul neînsuflețit al unei femei, descoperit, la Medgidia, în apele Canalului Dunăre – Marea Neagră

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați sâmbătă, 30 aprilie, după ce, în apa Canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona Medgidia, a fost descoperit plutind trupul fără viață al unei femei.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Medgidia și echipaje de pompieri, care au acționat pentru a scoate victima din apă.

„Polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un cadavru de sex feminin, în stare avansată de putrefacție, cu vârstă aproximativă de 45-50 de ani”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*