Trupa Suflețel invită copiii la spectacol de 1 iunie

Afis 1 iunie Trupa Sufletel
Afis 1 iunie Trupa Sufletel

De ziua lor, cei mici sunt invitaţi la un eveniment special, alături de Trupa Sufleţel! Sărbătorim copilăria cu cei mai talentaţi meştesugari de suflete, la HARLEQUIN Mamaia, joi, 1 iunie, de la ora 19.00. Rezervări se pot face la telefon: 0766 400 181.

Cei mici vor avea parte de un carnaval, de jocuri, dansuri, karaoke, teatru de păpuşi!

Vor fi o paradă a costumelor, păpuşi uriaşe, personaje pe picioroange, premii şi multe, multe surprize!

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. Să sarbatorim alături de copii, nepoţii, fraţii sau vecinii noştri şi să ne lasăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple sau să nu uităm de copilul din noi. Această zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de “cea mai frumoasă iluzie”, copilăria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*