Trupa E.M.I.L. pregătește un superconcert la Doors Club

Trupa E.M.I.L. va concerta în Club Doors

Sâmbătă, 14 aprilie, la Doors Club, în Constanța, fanii trupei E.M.I.L. se vor bucura de unul dintre cele mai efervescente concerte!

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore. Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele.

În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului “10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S. În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat alături de fanii trupei.

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele au fost puse în vânzare la sediul clubului, Str. Traian nr. 68A. Ora de acces la eveniment: 20:00. Info si rezervări la telefon 0763661622 sau pe site-ul clubului, www.doorsclub.ro

După concert, urcă la butoane Gabi de la E.M.I.L./ Niște Băieți pentru a prezenta publicului constănțean conceptul de party “Hituri, NU Bullshit-uri” (alternative, rock, hip-hop, reggae, ska, pop, electro). Va fi o noapte lungă, prieteni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*