Trei zile de teatru la Medgidia. Festivalul “Tanța și Costel” a ajuns la a V-a ediție

Cercul Militar Medgidia. FOTO Google
Cercul Militar Medgidia. FOTO Google

La Medgidia începe astăzi cea de a V-a ediție a Festivalului Național de Teatru “Tanța si Costel“.

De vineri la ora 16.30 și până la finalul zilei de 25 septembrie, sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia vă așteaptă la o porție de cultură și voie bună oferită de trupe de teatru de pe tot cuprinsul României, inclusiv trupe de teatru locale.

“În decursul celor 3 zile de festival, vom fi  martorii unor adevărate demonstrații de talent, creativitate și muncă asiduă, iar peisajul cultural autohton va fi imbogățit cu 8 piese de teatru din repertoriul național și internațional”, au transmis organizatorii.

Iată programul festivalului:

  • vineri, 23 septembrie, proiecțiile  „Hamlet” de W.Shakespeare și „Carre de dame” după Gheorghe Brăescu; „Certificatul “ de Constantin Venerus Popa;
  • sâmbătă, 24 septembrie, „Pinocchio” de Carlo Collodi, „Tango, monsieur” de Aldo Castro, „Audiția“ de Alexandr Galin și „In cursul zilei de azinoapte“ de Cornel Udrea;
  • duminică, 25 septembrie, „Românie dragă, Elveția mea!“ de Cornel Udrea, „Cerere in căsătorie“ de A.P.Cehov, „4×4 personaje“ de Daniela Marin.

Evenimentul este organizat de: Primăria Municipiului Medgidia, Consiliul Local Medgidia si Garnizoana Medgidia. Intrarea este liberă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*