Trei zile de teatru la Medgidia. Festivalul “Tanța și Costel” a ajuns la a V-a ediție

Cercul Militar Medgidia. FOTO Google
Cercul Militar Medgidia. FOTO Google

La Medgidia începe astăzi cea de a V-a ediție a Festivalului Național de Teatru “Tanța si Costel“.

De vineri la ora 16.30 și până la finalul zilei de 25 septembrie, sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia vă așteaptă la o porție de cultură și voie bună oferită de trupe de teatru de pe tot cuprinsul României, inclusiv trupe de teatru locale.

“În decursul celor 3 zile de festival, vom fi  martorii unor adevărate demonstrații de talent, creativitate și muncă asiduă, iar peisajul cultural autohton va fi imbogățit cu 8 piese de teatru din repertoriul național și internațional”, au transmis organizatorii.

Iată programul festivalului:

  • vineri, 23 septembrie, proiecțiile  „Hamlet” de W.Shakespeare și „Carre de dame” după Gheorghe Brăescu; „Certificatul “ de Constantin Venerus Popa;
  • sâmbătă, 24 septembrie, „Pinocchio” de Carlo Collodi, „Tango, monsieur” de Aldo Castro, „Audiția“ de Alexandr Galin și „In cursul zilei de azinoapte“ de Cornel Udrea;
  • duminică, 25 septembrie, „Românie dragă, Elveția mea!“ de Cornel Udrea, „Cerere in căsătorie“ de A.P.Cehov, „4×4 personaje“ de Daniela Marin.

Evenimentul este organizat de: Primăria Municipiului Medgidia, Consiliul Local Medgidia si Garnizoana Medgidia. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*