Şedinţă de îndată la Medgidia

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit în şedinţa extraordinară de îndată, pentru a aproba cele patru proiecte de hotărâre iniţiate de edilul municipiului, Valentin Vrabie. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost aprobată „Rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2017”. Se suplimentează prevederile capitolului „Întreţinere grădini publice, parcuri, zone verzi, baze sportive şi de agrement” cu suma de 19.200 lei şi prevederile capitoului „Venituri din valorificarea unor bunuri ale instituţiilor publice” cu suma de 19.200 lei.

La punctul doi a fost aprobat „Studiul de oportunitate și alegerea modalității de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare stradală și a activității de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiului Medgidia, județ Constanța”. Salubrizarea stradală se va delega prin licitaţie deschisă prin încheierea unui acord cadru pe o durată de patru ani, iar activitatea de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare se va delega prin achiziţie directă pe o durată de un an, în condiţiile Legii nr. 98/2016.

Consilierii locali au votat şi aprobarea parteneriatului în vederea elaborării și depunerii unei cereri de finanțare în cadrul Programului Operaţional Capital Uman  2014 – 2020 – AP5/PI9.vi/OS 5.1. ” Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală – orașe/municipii cu populație de peste 20.000 locuitori”.   

La ultimul punct a fost aprobat proiectului ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiei de dezvoltare locală zonă marginalizată Medgidia”, aprobarea valorii eligibile a proiectului și a contribuției Consiliului Local Medgidia. Valoarea eligibilă a proiectului este de 50.000 euro, respectiv 227.240 lei (inclusiv TVA), din care contribuţia UAT Medgidia este de 2% din această valoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*