Trei tineri, prinși în Vama Veche cu substanțe halucinogene

Trei tineri, prinși în Vama Veche cu substanțe halucinogene. FOTO GMJ Constanța

Jandarmi ai Grupării Mobile Constanța care se aflau, la sfârșitul săptămânii trecute, în misiune de menține și asigurare a ordinii şi siguranței publice în Vama Veche, au surprins trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, care-şi confecționau țigarete artificiale (jointuri).

La vederea militarilor, aceștia au devenit agitați și au schimbat direcția de mers. Asupra lor, jandarmii au găsit un săculeț din pânză care conținea șase pliculețe autosigilante cu substanță albă sub formă de pulbere, cinci comprimate de culoare roz, un recipient din plastic sub forma unei baterii externe care avea în interior 11 pachetele de hârtie care conțineau fiecare substanță sub forma de cristale, șase pliculețe care conțineau substanță sub forma de pulbere de culoare albă, un plic transparent care conținea substanță sub forma de pulbere de culoare alb-roșie și două plicuri care conțineau substanță albă sub forma de granule.

Tinerii au a declarat că sunt consumatori, iar „substanțele halucinogene le dau o senzație de bine și câteodată mai și vând pentru a se întreține”.

Pliculețele autosigilante, pachețelele de hârtie cu substanță și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*