VIDEO Kaufland fură la cântar? Un constănțean a descoperit probleme cu aparatele din supermarket

Diferența de cântar la Kaufland Constanța
Diferența de cântar la Kaufland Constanța

Un video postat pe Internet dezvăluie o practică demnă de un control sever al celor de la Protecția Consumatorilor. Cântarele dintr-un magazin Kaufland din Constanța arată greutăți diferite pentru același produs, iar plăcuțele publicitare montate pe ele par să distorsioneze și mai mult realitatea.

Clientul a folosit o lămâie pentru a demonstra problemele. Fructul a fost cântărit de mai multe ori, cu și fără plăcuța promoțională plasată pe tava cântarului. Clipul arată o diferență de aproape 130 grame. În funcție de produsul cântărit, aceste 130 grame se pot transforma chiar și câteva zeci de lei.

Știm că imaginile nu sunt relevante într-o anchetă și este posibil ca reprezentanții Kaufland să aibă o explicație. Am încercat să o obținem, dar formularul de Contact de pe site-ul companiei nu funcționează, iar pe Facebook nu au adăugat opțiunea de mesaj privat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*