Patru unități de învățământ din județul Constanța vor relua cursurile cu prezență fizică, iar o școală va trece în online

Centrul Județean de Excelență din Constanța va începe pregătirea elevilor în mediul online. FOTO cu rol ilustrativ

În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost votată luni, 18 octombrie, hotărârea nr. 149. Aceasta prevede aprobarea propunerii privind modificarea a cinci scenarii de organizare și desfășurare a cursurilor:

Astfel:

  • patru scenarii care se referă la reluarea cursurilor care presupun prezență fizică: Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu” Nicolae Bălcescu, Școala Gimnazială Nr. 1 Dorobanțu, Grădinița cu Program Normal Dorobanțu și Grădinița cu Program Normal „Carusel” Nicolae Bălcescu;
  • un scenariu care presupune suspendarea cursurilor, având în vedere cazurile confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul cadrelor didactice: Școala Gimnazială nr. 31 Constanța.

Hotărârea CJSU intră în vigoare de marți, 19 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*