Trei tineri, prinși cu substanțe interzise de polițiștii locali constănțeni

Tineri prinși cu substanțe interzise de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat, în data de 28 iulie, în zona Cartier Henri Coandă un tânăr în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în municipiul Tulcea, având asupra sa 14 pliculețe transparente ce conțineau o materie vegetală de culoare galben/verzuie susceptibila a avea efect psihoactiv/psihotrop.

O zi mai târziu, pe 29 iulie, polițiștii locali au mai depistat, la intersecția străzii Sarmisegetuza cu strada Atelierelor, alți doi bărbați, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, cu domiciliul în municipiul Fetești, având asupra lor patru biluțe de staniol cu același conținut.

Pe numele celor trei au fost întocmite actele de constatare, iar împreună cu pliculețele și biluțele de staniol au fost predate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*