Trei spectacole de înaltă ținută artistică, în acest week-end, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Seri magice în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. FOTO TNOB Constanța

Stagiunea estivală, eveniment organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” continuă și săptămâna aceasta.

Vineri, 19 august, de la ora 20.30, spectacolul „O, sole mio” revine în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Veți petrece momente de neuitat în compania soliștilor: Gabriela Dobre, Raluca Dărăban, Mihaela Ionescu, Iulian Bratu, Stela Sîrbu, Maria Cernat, Octavian Minea, Elena Rotari, Silvia Simionescu, Adrian Clinciu.

Sâmbătă, 20 august, de la ora 20.30, sunteți invitați la concertul „Marea și Muzica”.  Soliștii serii vor fi Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Raluca Dărăban, Iulian Bratu, Octavian Minea, Gabriela Dobre, Maria Cernat și Adrian Clinciu.

Duminică, 21 august, de la ora 20.30, vă puteți delecta cu spectacolul de balet „Seri de vară în pași de dans”.

Stagiunea estivală continuă până pe 15 septembrie cu evenimente culturale remarcabile, organizate în weekend, pe terasa teatrului sau pe scena special amenajată în parc. Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*