Un bărbat a murit strivit, într-un accident produs în Portul Constanța

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit joi, 25 noiembrie, într-un accident petrecut în Portul Constanța, prins sub un palet de lemne în greutate de aproximativ o tonă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină după ce o persoană a fost prinsă sub un palet de lemne, în incinta SOCEP.

„La fața locului au fost alocate o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială a Serviciului de Ambulanță. Victima a fost scoasă de acolo până să ajungă echipajele de intervenție, dar se află în stop cardio respirator”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul în vârstă de 63 de ani, a decedat.

Incidentul este cercetat de polițiștii constănțeni, dar și de o comise a Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul de 63 de ani, din municipiul Constanța, se afla în timpul serviciului, în funcția de conducător auto al unei societăți comerciale din portul Constanța.

„Din primele informații, se pare că acesta ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion, cu paleți din lemn, iar, la un moment dat, un palet ar fi alunecat și căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului”, au orecizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiști și reprezentanți ai ITM Constanța, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*