Trei răniți după explozia unei butelii într-o clădire cu trei etaje din Constanța UPDATE

Trei răniți după explozia unei butelii într-o clădire din Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Trei răniți după explozia unei butelii într-o clădire din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce o butelie a explodat în mansarda unei clădiri din Constanța.

Potrivit pompierilor constănțeni, deflagrația s-a produs într-o clădire cu trei etaje situată în municipiul Constanța, pe strada Poporului, la intersecția cu strada Baba Novac.

„S-a intervenit la o explozie de butelie, la mansarda unui imobil. Din primele informații este vorba despre trei muncitori care au suferit arsuri. Colegii mei le acordă primul ajutor medical. Intervin la caz două echipaje SMURD, un echipaj de la Ambulanță și o autospecială de stingere. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Anamaria Stoica.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Constanța spun că, după primele informații, cele trei victime au suferit arsuri superficiale, fiind conștiente, cu o stare de sănătate stabilă.

UPDATE

Cadrele medicale de la Ambulanță au precizat că cei trei răniți, doi bărbați și o femeie, au vârste cuprinse între 50 și 65 ani. Unul dintre bărbați a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului, în timp ce femeia are arsuri pe 25 la sută din suprafața corpului. Cel de-al treilea pacient are un procent mai mic de arsuri.

Potrivit polițiștilor constănțeni, ar fi vorba despre proprietarul locuinței și cei doi chiriași ai săi.

„Din primele informatii, cei doi bărbați ar fi schimbat butelia dar ar fi lăsat ochiurile aragazului deschise, iar în momentul în care ar fi încercat să încerce aragazul cu bricheta, din cauza acumulării de gaze, s-ar fi produs explozia”, au transmis polițiștii constănțeni

 

Trei răniți după explozia unei butelii într-o clădire din Constanța. FOTO ISU Dobrogea
Trei răniți după explozia unei butelii într-o clădire din Constanța. FOTO ISU Dobrogea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*