Mai multe accidente rutiere cu șoferi beți s-au înregistrat pe raza județului Constanța

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina. FOTO IPJ Constanța

Începând cu seara de 21 aprilie, polițiștii constănțeni s-au înregistrat cu mai multe accidente rutiere, în majoritatea cazurilor, șoferii fiind sub influența băuturilor alcoolice. Din fericire, nu s-au înregistrat victime rănite grav. 

Startul l-a dat un barbat, de 27 ani, din Cochirleni, în jurul orei 21.30. Acesta, a condus un autoturism pe strada Principală din Cochirleni și a surprins și accidentat ușor o femeie, de 45 de ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție de mers cu autoturismul. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că șoferul se afla într-o stare avansată de ebrietate, etilotestul indicând 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. La scurt timp, un bărbat de 50 de ani care, a condus în municipiul Constanța un autoturism pe strada Eduard Caudela din Constanța, dinspre strada Baba Novac către strada Dezrobirii. Când a ajuns în zona imobilului nr. 2, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în zidul acestuia. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. Testarea cu etilotestul a arătat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul indicând o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat,

În jurul orei 21.00, un bărbat, de 27 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 3, banda 2, către Murfatlar, unde a surprins și accidentat ușor un bărbat, de 52 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis din stânga conducătorului auto.

Duminică, un alt șofer ce s-a dovedit a fi beat a pus autoritățile în alertă. În jurul orei 11.50, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a condus auto marca Seat, pe DJ 228A, dinspre Galeșu către Ovidiu. La un moment dat, mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului au fost trimise echipaje medicale terestre și aeriene, pompieri și polițiști. Aceștia din urmă au constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost transportat la spital cu o fractură de claviculă.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*